Din länk till semestern

Publicerad av

Om du letar efter semesterboende i Sverige just nu så tycker vi att du ska börja leta här. Vi har samlat privatannonser med sommarstugor, skidstugor och storstadslägenheter, i hela landet, året om. Oavsett om du är ute i god tid eller i sista minuten så kan du finna ditt boende här. 

Semesterboende i Sverige från syd till norr

Öresundsregionen: Skåne och Blekinge

Välkommen till Skåne, kulturens och konstens förlovade landskap, eller Blekinge, Sveriges trädgård. Här finner du alla typer av semesteraktiviteter, oavsett om det är kultur eller nöje du söker efter. Skåne är vägen vidare till resten av Europa, dit du kan ta dig med båt, bil eller flyg.

Här finner du ditt semesterboende i Sydsverige/Öresundsregionen

Gotland, Öland, Kalmar och Småland

Det här är familjeparadiset för dig som vill ha sol, bad och äventyr. Men Södra Östkusten är inte bara en omtyckt semesterdestination för barnfamiljer, här finns även plats för romantiska stugsemestrar eller aktiviteter för den sportintresserade.

Du kan finna semesterboendet på sydostkusten här.

Din länk till semestern
Raukarna på Gotland skapar en unik havsutsikt. Foto: Colourbox

Västkusten och Västergötland

Välkommen till Sveriges framsida! Här får du en fantastisk skärgårdsupplevelse samtidigt som du kan njuta av allt Sveriges näststörsta stad Göteborg har att erbjuda. I det gamla kulturlandskapet Västergötland kan du få allt från småstadscharm till stenåldersliv, och glöm inte att de finner Sveriges två största sjöar, Vänern och Vättern, i regionen.

Hitta semesterboendet på Västkusten och i Västergötland nu.

Stockholms skärgård och Mälardalen

Här kan du finna semesterbostäder i Stockholms län, Södermanlands län, Uppsala län, Västmanlands län och Örebro län. Det är också här som du kan finna Sveriges mest omväxlande och oväntade semester, oavsett om du letar efter ett modernt pulserande stadsliv med mat, nattliv och shopping, eller om du söker efter naturupplevelser vid hav, sjö eller skog.

Du finner ditt semesterboende i Stockholms skärgård med omnejd här.

Sveriges inland

Det här är en stor region där du finner lika mycket aktiviteter sommar som vinter. Det är här du finner de bästa skidbackarna och vandringspåren, fiskevattnen och kanotleder. Här kan du finna allt från ishotell, björnparker och tomteland. Det är hit du ska gå om du söker efter stugor och andra semesterbostäder i Värmland, Dalarna, Jämtland, och de inre delarna av Västerbotten och Norrbotten.

Här finner du semesterbostäder i Sveriges inland och Lappland

Norrlandskusten

Allt fler upptäcker Norrlandskusten med sin storslagna orörda natur, rena luft och ljusa sommarnätter.  Från Haparanda i norr till Gävle i söder bjuds du på ett brett kulturutbud, med äventyr som exempelvis forsränning, kan använda de fina vandringsleder och fiskevatten, eller besöka ett av Sveriges snabbast växande turistmål: Höga kusten.  Och det är bara sommartid, på vintern finns det ett rikt utbud för dig som är intresserad av skidåkning, snöskotersafari eller isfiske med mera.

Här kan du hitta semesterboende på Norrlandskusten

Vill du hyra ut en semesterbostad?

Och kom ihåg du har en bostad att hyra ut så kan du skapa din Hyresannons här. Det är skattefritt upp till 50 000 kronor om året för dig som har ett hus eller stuga.

Ha en bra semester!