Sätt upp Sökesannonsen i butiken

Har du nån gång tänkt att du gärna skulle vilja skriva ut din Sökesannons och sätta upp den i trappuppgången i området du söker bostäder, eller på biblioteket eller i närbutiken? Nu finns det en färdig mall under Mina Sidor där vi gjort hela arbetet till dig; du ska bara komma ihåg att starta printern.

Detsamma gäller förstås för dig som vill annonsera om ett ledigt boende: du kan enkelt skriva ut din färdiga bostadsannons, oavsett om det är Hyres, Bytes eller Saluannons.

Vänta lite. Skriver internetportalen Bostadsportal att jag ska ta och SKRIVA UT min annons på papper och sätta upp den på en anslagstavla? Seriöst?

Ja. På BostadsPortal vill vi alltid skapa möjlighet för dig att hitta din bostad så snabbt och enkelt som möjligt. Och det innebär att du ska täcka alla baser.

Skriv ut din Sökesannons
Dags att printa annonsen!

Gör dig synlig där du vill bo

När du letar efter en bostad så ska du vara aktiv och själv (om möjligt) besöka de områden dit du kan tänka dig att flytta. Gå runt och titta på närområdet, se om kollektivtrafiken verkligen fungerar och kanske utspionera de som bor i husen.

När du hittat var du vill bo så gäller det att kontakta hyresvärdarna i området genom att vara aktiv, ringa dem och maila.

Men kanske din kommande boende är ett andrahandskontrakt, eller en hyresvärd som inte annonserat ut den lediga lägenheten ÄN. Då kan du vara steget före genom att berätta om att just du är perfekt för deras bostad genom en lapp i trappuppgången, på biblioteket, eller på anslagstavlan i närmsta matbutik.

Öka dina chancer så att din annons fångar allas blickar

Välj din bästa bild och skriv en kort text där du presenterar dina önskemål. Sen är det bara att gå in på Mina Sidor på datorn, skriva ut din annons, sätta upp den på närmsta vägg och hoppas på svar!

Lycka till!