Skriv ut Bostadsannonsen

 

BostadsPortal goes retro. Smartphone, tablett och laptop. Vi får så många intryck dagligen från olika skärmar att man ibland blir lite trött på det.

Därför har vi gjort det superlätt att skriva ut din annons på papper. Med ett klick blir din bostadsannons klar för en anslagstavla nära dig, där den kan bli sedd av din kommande hyresgäst.

Vi har gjort utskriften färdig, det är bara att skriva ut och sätta upp.

Anslagstavlan. Illustration Nikolaj Munk
Skriv ut din annons och sätt den på en anslagstavla.

(Du kan även skriva ut din Sökesannons! Illustration: Nikolaj Munk)

Varför ska jag ha annonsen på papper?

De flesta söker bostad inom ett begränstat område. Därför kan det löna sig att visa din annons i ditt lokalområde, till exempel i närbutiken. Om du trivs där är oddsen stora att andra också gör det och letar boende just där.

Men du kan också välja att rikta dig till specifika grupper. Studenter till exempel, läser garanterat annonsen du satt upp på universitetets anslagstavla. 

Du kan till och med rikta in dig på olika intresseområden:  Vill du ha en lugn hyresgäst som mest sitter  hemma och läser? Sätt upp annonsen på närmsta bibliotek och finn en sann bokälskare. Har du en balkong som är perfekt för en kaffestund?  Fråga på ditt favoritfik om du får sätta upp annonsen där. Är det gott om plats för hantlar och bänkpress? Så ska du annonsera på gymmet. Och om lägenheten har ett fantastiskt kök att erbjuda kanske du kan sätta upp annonsen på en gourmetbutiks anslagstavla.

Så här gör du

Allt som behövs är en skrivare och en sax. När din Uthyresannons har godkänts och publicerats kommer du att kunna se en ny knapp under mina Sidor. Där står det ”Till anslagstavlan” och om du klickar på den kan du skriva ut en färdig lapp, komplett med kontaktuppgifter som kan rivas av, av intresserade.

icalapp

Tyvärr så kan du idag bara se skriva ut knappen om du är på en dator och inte via mobilen.

Och sedan då?

När någon ser din lapp kan de riva av och ta ditt annonsnummer (eller kan använda QR-koden direkt på plats) för att enkelt finna annonsen på BostadsPortal och kontakta dig! Och om du vill helgardera dig och  även annonsera digitalt så vet du väl att din annons redan automatisk dyker upp i relevanta våra FB-grupper.

Lycka till!