Få hjälp av bostadsjuristen

Hyresmarknaden är full av krångliga regler och lagar. Ofta uppstår det juridiska frågor för både dig som vill hyra och dig som vill hyra ut.

Det kan vara frågor som: Får jag hyra ut min bostad? Vad är mina skyldigheter och rättigheter som hyresgäst? Får jag till exempel måla om min hyreslägenhet? Många av de frågorna gör vi vårt bästa för att besvara här på bloggen.

Men frågorna kan också vara mer specifika eller till och med av känslig natur, vilket kan vara fallet exempelvis vid bodelning i samband med en separation, eller vid dödsfall. Då kanske du hellre vill ha dina svar direkt från en jurist och inte behöva söka dig fram till svar på nätet.

Därför har vi på BostadsPortal startat upp ett samarbete med en Juristbyrå som specialiserar sig just på hyres – och bostadsrättsliga frågor som du nu kan ställa dina frågor till.

 

Har du juridiska frågor om ditt boende?
Gå till vår FRÅGA JURISTEN  sida och få svar. Illustration: Colourbox

Ställ din fråga till bostadsjuristen

Om du är en betalande medlem på BostadsPortal, det vill säga att du använder dig av en av våra betaltjänster, så får du nu möjligheten att ställa din mest brännande fråga till juristen och få svar via mail.

Erbjudandet gäller enkla bostadsrättsliga frågor som lätt kan besvaras via mail, och du kan vänta dig ett svar inom ungefär fem arbetsdagar. Din fråga är konfidentiell och behandlas med tystnadsplikt.

Du kan gå direkt till sidan via länken för att ställa din fråga till juristen.

Få rabatt på konsultation

Om din rättsliga situation är så besvärlig att det kräver mer hjälp än vad du kan få i ett mail så erbjuder Bostadsjuristen även 30 % rabatt till BostadsPortals betalande kunder.

Vi kommer att presentera det erbjudandet inom kort så håll koll på här på bloggen!

One comment

Kommentarer inaktiverade.