Hitta nästa hyresgäst bland våra Sökesannonser

Publicerad av

Unga, äldre, singlar, familjer. De kommer från alla delar av Sverige, och resten av världen, har olika intressen och bakgrund. Men en sak har de gemensamt: de söker alla en bostad.

sokande

 

Letar du efter en hyresgäst?

Visste du att du kan söka bland våra Sökesannonser på samma sätt som söker bland våra andra annonser? Du kan välja utifrån boendetyp, geografi (län eller kommun), eller utifrån mer specifika önskemål som du eller den potentiella hyresgästen har: letar du efter en student eller pensionär? Söks det efter rum eller lägenhet? Ett hus? Är det viktigt med hiss eller balkong?

Du kan även spara dina sökkriterier och få ett bevakningsmail för att se när nya passande Sökesannonser dyker upp så att du kan erbjuda dem din bostad.

Om du har en Hyresannons publicerad på vår site är det gratis att kontakta Sökesannonsörer, om inte kan du köpa ett Kontaktpaket.

Våra Sökande är fantastiska!

Hos oss kan du hitta din nästa hyresgäst utan krångel. Vi gör vad vi kan så att de upptäcker din annons, genom bevakningsmail och genom att visa den på våra olika Facebooksidor, men du kan också välja att använda dig av BostadsPortals tjänster aktivt; och skriva till olika intresserade genom vårt säkra mailsystem så att du känner dig trygg med ditt slutgiltiga val av hyresgäst.

Illustration: Nikolaj Munk.