Kontakta hyresvärden direkt

Publicerad av
tom-holmes-580122-unsplash
Så kontaktar du hyresvärden direkt på BostadsPortal. Foto: Unsplash

På BostadsPortal har vi många annonser från hela Sverige. Faktiskt har vi en vanlig vardag cirka 12 000 annonser på sajten, och även om många av bostäderna blir uthyrda snabbt så byts de ut med mellan 4-5 000 nya annonser, varje vecka.

Varför satsar vi på hög kvantitet bland våra annonser?

Jo, för att det gör att vi lättare kan matcha dig med den rätta annonsen.

Här kan du nästan garanterat finna annonsen som matchar dina önskningar; oavsett om den är unik (alltså bara finns hos oss), delvis unik (annonsören har lagt upp bostaden både hos oss och på en annan sida samtidigt) eller allmän (vi har hittat annonsen genom att söka igenom nätet). På så sätt kan du vara säker på att få en snabb överblick på alla lediga bostäder just där du letar.

Och kom ihåg att du alltid gratis kan skapa ett bevakningsmail så att du alltid får de senaste annonserna direkt i din mailbox,en bra profil, så att även hyresvärdarna kan matcha sig direkt med dig.

Men: Vi har inga egna bostäder. När en annons väckt ditt intresse så ska du därför kontakta hyresvärden direkt, inte oss.

Vi förmedlar gärna kontaktuppgifterna men det är hyresvärden som kan ge dig kontraktet.

Så här gör du för att kontakta hyresvärdarna:

  1. Läs annonsen. Är kontaktuppgifterna dolda? Då kan du behöva skapa ett gratis bevakningsmail eller köpa ett HittaBostadspaket.
  2. När du gjort det så läser du återigen igenom annonsen för att se vad nästa steg är: Finns det ett telefonnummer eller en mailadress? Titta igenom annonsen för att se om hyresvärden har kösystem eller om du ska registrera dig via ett formulär på deras hemsida. Hyresvärdarna upplyser i annonsen om vilket sätt de föredrar att du kontaktar dem på, så för att få bästa möjliga respons rekommenderar vi att du läser igenom annonsen innan du tar kontakt.
  3. Saknas kontaktuppgifter, eller om det är något fel på länken som ska skicka dig vidare, kontakta oss på info@bostadsportal.se så att vi kan hjälpa dig vidare.

Lycka till!