Bevaka alla lediga lägenheter

Publicerad av

Därför ska du låta oss bevaka alla nya lediga bostäder för dig!

Det finns så många som söker bostad. Så varje gång det dyker det upp en ledig lägenhet kastar sig många hundra över sitt tangentbord och skriver en intresseanmälan för bostad. Ofta stänger hyresvärdarna för fler ansökningar efter bara några timmar, eller en dag, speciellt om det handlar om ett förstahandskontrakt på en lägenhet i ett attraktivt område.

Så vad kan du göra? Du MÅSTE vara en av de första som söker, och du måste ge det bästa intryck du kan i din ansökan, oavsett om den sker via ett formulär eller via ett mail, eller ett pm, eller en intresseanmälan.

För att garantera att du inte missar ditt drömboende, så ska du faktiskt vara igång dygnet om; söka på alla hemsidor, uppdatera alla Fb-sidor och grupper. ELLER så kan du låta oss sköta bevakningen.

Genom att skapa ett bevakningsmail på BostadsPortal kan du bli uppdaterad varje gång en ledig hyresbostad som passar dina önskemål blir tillgänglig på marknaden.

BostadsPortal genomsöker hela nätet efter lediga bostäder, flera gånger om dagen, för att få tag i de där dolda bostäderna som du annars inte skulle hitta, och med det gratis bevakningsmailet får du direkt tillgång tillhyresannonserna, så ofta som du vill.

Så du kan skriva in dina önskemål och hur ofta du vill ha bevakningsmailet och sen luta dig tillbaka och låta oss sköta bevakningen!


Låt oss sköta bevakningen
så du får tid till viktigare saker!

BostadsPortal: Så här säger Våra kunder