En lyckad bostadshistoria

INTERVJU MED EMMA, SOM FLYTTAR TILL GÖTEBORG

Intervju av Christoffer på BostadsPortals kundtjänst.

Emma, du har precis genomfört ett byte genom BostadsPortal.se, berätta, hur gick det till?

Det hela var mycket enkelt, jag lade upp en premiumannons på BostadsPortal.se. Jag hann faktiskt inte använda sidan särskilt mycket innan jag blev kontaktad av en annan person, Sofia, som sökte byte mellan Göteborg och Stockholm. Sofia tog på sig och ordnade mycket snabbt ett triangelbyte. Det var hon som arrangerade det hela. Det gick oerhört smidigt.

Vad var det för byte som egentligen genomfördes?

Dels var det ett byte för mig, där jag flyttade från Stockholm till Göteborg. Dels flyttade Sofia till Stockholm, och tredje part var en lägenhet i Stockholm.

ÄlvsborgsbronHur uppfattar du BostadsPortal.se?

Jättebra, smidigt och enkelt. Jag skall erkänna att jag använde sidan väldigt lite, då det hela gick mycket snabbt.

Skulle du rekommendera sidan för andra?

Absolut. Det har fungerat väldigt bra.

Har du använt andra sidor?

Ja, det har jag faktiskt gjort. Även om jag aldrig har genomfört något byte. Jag har använt BjörnsBytare, Bytbostad.se och lägenhetsbyte.se, men det var genom BostadsPortal.se som jag kunde byta. Jag rekommenderar därför BostadsPortal.se.

Om jag skulle vilja, får jag publicera detta samtal på vår site?

Ja, det går bra. Du får använda mitt namn, men inte mitt efternamn.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s