Framhäv din bostadsannons med video: Nu kan du ladda upp video i din annons

BostadsPortal har nyligen lanserat en ny videofunktion i bostadsannonsen. Detta innebär att du bättre kan presentera din bostad för bostadssökande. Med andra ord kan det hjälpa till att göra din annons mer lockande. Videon är synlig för bostadssökande som har full åtkomst på BostadsPortal, eller om du som hyresvärd har köpt till sponsring Öppen annons för att det ska vara gratis att kontakta dig – då kan de också titta på din video.

Kom igång och ladda upp video i din annons

Nedanför hittar du vår guide till hur du enkelt laddar upp en video till din annons. Om du redan har en annons hos oss kan du bara lägga till videon utan att behöva skapa en ny annons. Dock behöver du gå in och redigera din befintliga annons för att kunna göra det.

OBS: Om du ännu inte har skapat en annons hos oss kan du scrolla ner till avsnitten “Skapa annons och lägg till video”.

Redigera annons och lägg till video

Om du vill lägga till en video till din befintliga annons behöver du först logga in på ditt konto och gå till “Mina hyresobjekt”. Sedan väljer du den annonsen som du vill redigera. Därefter klickar du på “+ Lägg till video”

Det tar ca. 5-10 minuter att ladda upp din video.

När din video har laddats upp kommer den att vara synlig i den annons och är tillgänglig för bostadssökande som har köpt full åtkomst eller om du som hyresvärd har köpt till sponsring Öppen annons.

Skapa annons och lägg till video

Om du vill skapa en gratis bostadsannons på BostadsPortal ska du följa dessa steg och fylla ut information om din bostad samt ladda upp bilder.

Därefter har du möjlighet att lägga upp en video till din annons.

Det tar ca. 5-10 minuter att ladda upp din video. Dock kan tiden variera för uppladdning beroende på hur stor din fil är.

När din video har laddats upp kommer den att vara synlig i den annons och är tillgänglig för bostadssökande som har köpt full åtkomst eller om du som hyresvärd har köpt till sponsring Öppen annons.

Lycka till!